Подкрепете ни!

Ще бъдем напълно откровени с вас.

Не искаме на този сайт да има платено съдържание, което да е достъпно само за абонати. Не искаме да правим компромиси с решението си да не допускаме реклами или финансиране от трети страни.

Искаме да бъдем медия, която ви предлага разнообразни, стойностни и авторски материали за четене, гледане и слушане. На български език. Това не е нито лесно, нито евтино.

Започваме скромно и със собствени сили. Можем да продължим напред само заради вас и разчитайки на вашата финансова подкрепа. Ако тя е достатъчна – ще успеем заедно в общата ни мисия. Ние ще можем да заплащаме достойни хонорари на авторите си, а те – да създават стойностно съдържание за вас.

Не е нужно много. Първата летва, която трябва да преминем, е да спечелим доверието на 3000 души, които да ни подкрепят с 60 лева на година. Това са само 5 лева на месец. По-малко е от кутия цигари, а ще е здравословно за демокрацията.

Тайно се надяваме, че ако успеем, няма да е само за „Тоест“. Може би ще провокираме разбирането, че ако искаме независими медии, те трябва да зависят само от читателите си. И може би и други ще последват този модел. При всички случаи ще си е струвало да опитаме.

Разбира се, ако решите да бъдете по-щедри, можем само искрено да ви благодарим.

1 февруари 2018 г.

Ан Фам, Владислав Севов, Йовко Ламбрев и Лина Кривошиева
Настоятелство на Фондация „Тоест“


Банковата ни сметка (в лева/BGN):

Фондация Тоест
IBAN: BG82RZBB91551008770951
BIC/SWIFT: RZBBBGSF
РайфайзенБанк
Основание: Дарение за toest.bg

Към дарителите в чужбина: молим да имате предвид, че банката ни удържа минимум 5 евро за всеки входящ превод от чужбина, затова по възможност използвайте TransferWise, като посочите банковата ни сметка по-горе (в лева/BGN), или PayPal/Patreon по-долу.


PayPal

(при еднократно дарение може да се плаща директно с карта без регистрация в PayPal)

Месечна сума на дарението (EUR)

Сума на еднократно дарение (EUR)

Patreon

 


Ако желаете да получите свидетелство за дарение, молим да ни пишете. Благодарим ви за подкрепата!


Кои сме ние

Учредителен акт на Фондация „Тоест“

Отчети на „Тоест“ за изразходваните средства